Nytt år och 10% off

Nytt år och 10% off

Nytt år och shoppen är fortfarande ny. Detta vill vi fira genom att ge dig på en bra start på det nya året med ett fint erbjudande på Nadja Wedins originalkonst.

Nytt år med Nadja Wedin - Värdekod

Nytt år och shoppen är fortfarande ny och man kan se det som att vi precis har tagit oss ur startgroparna! Vi vill fira det nya och bjuda dig på en bra start på det nya året genom att ge dig 10% på all originalkonst från Nadja Wedin som finns i shopen - med värdekoden nedan:

 
NADJA10
  


Koden räcker hela Januari ut, men det är sannolikt att konsten inte gör det samma så tveka inte - börja det nya året med något fint från Nadja Wedin.

Nadja Wedin - Hemtex till originalkonst

Nadja Wedin är känd bland inrednings-intresserade med sin stilsäkra mönsterdesign som pryder många omtyckta kollektioner som hon skapat för Hemtex sedan 2014, när den första, ”House Sparrow”, lanserades. 

Nadja Wedins mönster har nästan blivit folkkära, hennes kollektioner säljer snabbt slut i butikerna och muggarna som ingår har blivit lite av samlarobjekt för många när en ny säsongskollektion lanseras. 

-Eftersom jag mestadels arbetat med mönsterdesign de senaste åren så har mitt måleri hamnat i skymundan, berättar Nadja Wedin. Det vara först på semestern för något år sedan som jag hade ro att plocka fram dukar och började måla, och då kände jag hur mycket jag hade saknat det. 

Det blev starten till en intensiv period av experimenterande mellan olika stilar och tekniker, som mynnade ut i en av Nadjas första större separatutställningar - på Penseln och Järnet. Verken som visades var främst akrylmålningar, gjorda med ett helt annat manér än de detaljrika tygmönstren. Eller flera manér ska sägas, för Nadja Wedin är en otålig konstnär. Här visas såväl abstrakta som konkreta motiv.

– Får jag en idé så prövar jag den ett tag, men sedan tröttnar jag och vill prova något nytt, säger Nadja Wedin. 

 Har du ännu inte haft nöjet att avnjuta Nadja Wedins konst så passa på nu - antingen i det fysiska galleriet i Vadstena eller på webshopen! Kanske hittar du en ny favorit!?  (Psst: glöm inte bort att använda värdekoden: NADJA10).

Penseln och Järnet 2023

Vi hoppas att du har haft underbara helger och får en fantastisk nyårsafton och en bra start på det nya året!

Året 2023 kommer en rad spännande kreatörer gästa galleriet. Nya utställningar och nya fina verk kommer presenteras både i webshopen och i galleriet. För att hålla dig ajour - se till att prenumerera på Penseln och Järnets nyhetsbrev. (klicka här) 

2023 kommer ha en röd tråd som spänner över hela Vadstena - Tema arkitektur. det kommer märkas i galleriet och kanske även i webshopen. Håll utkik!

 

Gott Nytt År och God fortsättning på det nya året önskar Elin 

 

Back to blog