Köpvillkor

Fraktpolicy

Leveranstider

Vi använder PostNord och DHL som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar. Ramade verk kan ta ytterligare några dagar. Beställningar som görs under helgdagar kommer att behandlas den närmaste arbetsdagen.

Vid eventuell försenad leverans ombeds kunden att kontakta oss snarast på penselnochjarnet@gmail.com

Ansvaret för beställda varor övergår till kunden först när leveransen är slutförd. Vanligtvis skickas varorna från vår butik i Vadstena.

Ej uthämtade leveranser

Vid ej uthämtad leverans från PostNord eller DHL förbehåller vi oss rätten att debitera dig 375 SEK för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad.Användarvillkor 


Beställningar

Efter slutfört köp skickas en orderbekräftelse till angiven mejladress. 

I bekräftelsemailet ska det gå att hitta alla relevanta uppgifter om vilka produkter som beställts, priser och fakturerings samt leveransadress.

Om denna information inte stämmer var god kontakta oss på penselnochjarnet@gmail.com snarast möjligt så att vi kan åtgärda eventuella fel.

Företag, konstföreningar och institutioner har möjlighet att handla via faktura. Vänligen kontakta oss på penselnochjarnet@gmail.com

Allmänt

Vi följer distans och hemförsäljningslagen (2005:59 samt allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Hantering av personuppgifter

I förhållande till kunderna behandlar Galleri Penseln och Järnet i huvudsak kundernas namn, telefonnummer, adress och e-postadress. Denna information används till följande ändamål: uppförande av kunddatabas med kundens kontaktuppgifter samt marknadsföringsaktiviteter.

Priser

Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballagekostnad. Priserna i butiken anges i SEK, svenska kronor inklusive 25% mervärdesskatt på samtliga varor.

De priser som anges på webbplatsen och i varje orderbekräftelse anges med reservation för, tryckfel, andra felaktigt angivna specifikationer och för utförsäljningar.

 

Frakt och reklamation

Alla varor skickas med våra logistikpartners PostNord och DHL. Om förseningar skulle uppstå så ombeds kunden kontakta oss på penselnochjarnet@gmail.com.

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Kunden ombeds att meddela oss samt ange på vilket sätt kunden anser att varan är felaktig på penselnochjarnet@gmail.com.

Kunden står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

Betalning

Du kan betala på de sätt som anges på sidan. Galleri Penseln och Järnet har rätt att ta betalt redan i samband med beställningen, om inte fakturabetalning eller annat liknande betalsätt valts av dig och godkänts av Galleri Penseln och Järnet. Vid fakturabetalning eller delbetalning kan Galleri Penseln och Järnet eller dess samarbetspartners komma att göra en kreditupplysning. Du kommer i sådant fall upplysas om detta. Galleri Penseln och Järnet förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt, alternativt ändra betalsätt om det som Du valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet. Observera att eventuella begränsningar för betalningsalternativ anges på sidan.

Produkter

Produkternas färgåtergivning varierar från skärmbild till tryck, beroende skärmkvalité, fotokvalitet.

Bilderna på sidan kan vara beskurna. Vi besvarar gärna era eventuella frågor.

Force Majeure

Galleri Penseln och Järnet ska befrias från ansvar för underlåtenhet att fullgöra någon av sina förpliktelser på grund av en omständighet som hindrar, försenar eller förvärrar fullgörandet av en förpliktelse enligt detta Avtal, såsom åtgärder eller underlåtenhet av myndigheter, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, brist på transportmedel, varor eller energi eller allvarliga olyckshändelser samt fel eller försening i samband med leveranser från underleverantörer som orsakats av sådana omständigheter (“Force Majeure”).

När Galleri Penseln och Järnet önskar åberopa en händelse av Force Majeure ska Galleri Penseln och Järnet meddela kunden detta utan oskäligt dröjsmål.

 

Återbetalningspolicy

Vi har 14 dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på penselnochjarnet@gmail.com. Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket.

Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras. Du kan alltid kontakta oss för eventuell returfråga på penselnochjarnet@gmail.com

Skador och problem

Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Utbyten

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen ocks

Kollektion