Shipping policy

Fraktpolicy

Leveranstider

Vi använder PostNord och DHL som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar. Ramade verk kan ta ytterligare några dagar. Beställningar som görs under helgdagar kommer att behandlas den närmaste arbetsdagen.

Vid eventuell försenad leverans ombeds kunden att kontakta oss snarast på penselnochjarnet@gmail.com

Ansvaret för beställda varor övergår till kunden först när leveransen är slutförd. Vanligtvis skickas varorna från vår butik i Vadstena.

Ej uthämtade leveranser

Vid ej uthämtad leverans från PostNord eller DHL förbehåller vi oss rätten att debitera dig 375 SEK för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad.

 

Återbetalningspolicy

Vi har 14 dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på penselnochjarnet@gmail.com. Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket.

Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras. Du kan alltid kontakta oss för eventuell returfråga på penselnochjarnet@gmail.com

Skador och problem

Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Utbyten

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.